<

Парковку біля центрального ринку в Нововолинську обіцяють доробити вже у вересні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 20.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

До 10-го вересня запрацює парковка поблизу центрального ринку в Нововолинську. Проте асфальт покладуть лише на частині великої території, все інше (приватну ділянку) планують засипати матеріалом. 

Нині роботи у розпалі, їх виконує ТЗОВ “Луцька ДПМК”, – інформує Нововолинськ.com.ua.

«На жаль, частина території не буде заасфальтованою, а тільки засипана висівом, тому що там приватизована земля. Найперший власник обіцяв збудувати маркет, проте його обіцянки вже давно забуті. У свій час АТБ пропонувало за ту частину землі 70 тисяч, проте як виявилося – цього мало», – розповів міський голова Віктор Сапожніков.

На землі нічого не збудували, територію не облагородили, а водії дорогою на ринок лише розносили багнюку. Тепер, на місці величезної купи бруду буде новенький асфальт.

«Буде стоянка, бордюри, асфальт, тільки в одному місці плануємо засипати висівом чи матеріалом, але тепер водії не розвозитимуть глину по всій дорозі», – зауважив очільник Нововолинська.

Передбачають, що новенька автостоянка на бульварі Шевченка, 37 істотно розвантажить рух, а прилеглі вулиці у дні роботи ринку звільняться від великого скупчення машин.

Нагадаємо, саме навколо цієї парковки навесні під час початку робіт (розчищення території) розгорнувся скандал. Тоді місцеві мешканці вийшли на мітинг проти ремонту та писали звернення міському голові з проханням припинити благоустрій. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер