<

Висаджені дерева та оновлена фортеця: як виглядає парк у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:51 | 24.04.2020 / Місто буденне, Нововолинськ / /
Перегляди
61
/ коментарів 12

Нововолинський парк культури та відпочинку вперше за довгий період радує змінами. Тривають роботи з оновлення фортеці та з’явилися нові висаджені дерева.

Парк майже безлюдний. Можна побачити кілька людей, які проходять повз. І не можна не помітити, як змінюються дитячі замкові споруди.

Окрім цього, в парку висадили молоді деревця, які сподіваємося, ніхто не знищить.

На старих деревах провели кронування.

Людей в парку майже немає, однак постійні його жителі – ворони, на місці.

На жаль, тут ще лишилися неприємні спогади. Сподіваємося, і сам парк, і фортеці стануть місцем, де будуть проводити час дітки та можна буде прогулятися сім’єю.

Кілька світлин буденного Нововолинського парку культури та відпочинку від журналістів БУГу, які зроблені 23-го квітня

Дивіться також:

І про плани 2018 року, які досі до кінця не вдалося реалізувати: https://bug.org.ua/news/novovolynsk/pamyatnyk-heroyam-ato-dubova-aleya-ta-tenisni-korty-zanedbanyj-park-novovolynska-nareshti-rekonstruyut-211294/




коментарів: 12
    • і вірус савки привезли… і маски покрали… погода, знов таки… ну, ви розумієте…

  1. Знайшли чим похвалитися. Відремонтували черговий туалет, з пунктом для наркоманів. Краще б включили мозг і на якійсь вулиці з три стовба з освітленням поставили за ті кошти

  2. Любі коментатори,які настільки негативно висловлюються на рахунок змін у цьому парку.Так,це місце мало не найкращу славу,проте,зараз йдуть хоча б якісь зміни на краще.Раніше всі жалілись про те,що там не роблять нічого задля усунення цієї проблеми.Але зараз йдуть зміни,переробка і т.д,но і це вам не подобається.Раніше все було не так,і зараз також не влаштовує.Не буду сперечатись,на всі 100% той “алко-,нарко-притон” звідти не забереш,але можливо з часом його там стане менше,завдяки тому,що зараз там роблять.
    Нікого не хотіла образити,це лише моя думка :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер