<

П’яний водій, який у Нововолинську шарпав працівників поліції та намагався втекти, отримав штраф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 4.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

21-го січня суддя Нововолинського міського суду, розглянувши матеріали, які надійшли від Нововолинського відділення поліції, притягнув до адміністративної відповідальності чоловіка за водіння в нетверезому стані.

Суд встановив, що 9-го листопада 2019 року чоловік, рухаючись по вулиці Чайковського та Княгині Ольги автомобілем ВАЗ 2104, перебував у стані алкогольного сп’яніння,. Цим порушив п.2.9 (а) ПДР України, вчинивши правопорушення, передбачене ч.1 ст. 130 КУпАП.

В тому ж місці та в той же час, водій відмовився на вимогу працівників поліції пред’являти документи, проявляв агресію, шарпав працівників поліції та намагався втекти з місця події.

На чоловіка склали протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 130 КУпАП (водіння в стані сп’яніння) та за ст. ст.185 КУпАП (злісна непокора законним вимогам працівників поліції).

У суді він свою вину у вчиненні вищевказаних правопорушень визнав частково. Не заперечив, що керував автомобілем напідпитку, однак шарпанину з працівниками поліції не влаштовував.

“Вважав вимоги правоохоронців незаконними, а тому не хотів лишатися на місці події. Мене незаконно утримували працівники поліції”, – розповів у суді чоловік.

Вина особи підтвердилася матеріалами справи: протоколами, висновком щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного сп’яніння та відеоматеріалами.

Суд визнав винним правопорушника ч.1 ст.130, ст.185 КУпАП та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Фото ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця