<

Озеро в Нововолинську вимагає не «підфарбовування», а повного оновлення, – Борис Карпус представив проєкт рекреаційної зони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 5.10.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
212
/ коментарів 5

Розробили проєкт осучаснення озера в Нововолинську, що на мікрорайоні Шахтарському.

“Нововолинськ не має рекреаційних зон. Озеро не комфортне, непрезентабельне та вимагає не «підфарбовування», а повного оновлення”, – йдеться на офіційній сторінці у фейсбуці кандидата на посаду міського голови Нововолинська Бориса Карпуса.

Він розповідає, що разом із мешканцями та ландшафтними дизайнерами розробили проєкт першої сучасної рекреаційної зони у місті. Вона буде доступною та безпечною, де кожен мешканець громади зможе для себе знайти можливість для відпочинку та релаксації.

Проєкт озера має 4 напрямки:

  • 1. Спортивна інфраструктура. Сучасний майданчик для Street workout, бігові та велодоріжки навколо озера, поля для гри у футбол та волейбол.
  • 2. Відпочинкова інфраструктура. Комфортний пляж з необхідною інфраструктурою, безпечний та інклюзивний дитячий майданчик, публічний простір для проведення різних заходів на відкритому повітрі та оновлену зону для відпочинку з бесідками.
  • 3. Безпекова інфраструктура. Якісне освітлення та забезпечення парку камерами відеонагляду. Створення сучасного та якісного пункту рятувальників та забезпечення їх роботи у купальний сезон.
  • 4. Очищення водойми та відновлення пірсу та додаткових містків та пірсів по території озера. Створення пляжної зони та сучасної інфраструктури: катамаран, водні атракціони, батути тощо.

“Виклик цей є реальним і втілити його можна за 3-5 років під ключ. Досвід Володимира-Волинського і комплексу “Риловиця” показує, що це можливо і це потрібно. У мене є бажання стати міським головою, щоб з командою політичної партії “За майбутнє” творити справжні зміни,” – пише Карпус.




коментарів: 5
  1. два питання: за які кошти?і як забезбечити проточність води? інакше це так і лишиться болотом з сучасною інфраструктурою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер