<

Освітлення, лавки та дитячі майданчики: у дворах Нововолинська облаштовуватимуть благоустрій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 23.02.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
1178
/ коментарі 4

23-го лютого на пресконференції Нововолинський міський голова Борис Карпус розповів про новий проєкт спрямований на облаштування благоустрою у дворах багатоквартирних будинків.

У Нововолинську планують зробити ряд ініціатив з покращення території біля будинків. Встановлюватимуть нові лавки, освітлення, екопарковки. Для цього міською владою було розроблено проєкт «Чистий двір».

Як зазначив мер міста, метою ініціативи є бажання навести лад на подвір’ях багатоквартирних будинків. Сім пілотних дворів на 5-му, 6-му та 15-му мікрорайонах побачать ці зміни вже цього року.

Також для мешканців планують організувати толоки та збори спрямовані на покращення благоустрою.

У місті популяризується створення ОСББ, діє програма їх підтримки: ремонт дахів, під’їздів, “відмостки”.

“Цьогоріч ми продовжуватимемо організовувати зустрічі у дворах та допомагати активним мешканцям багатоквартирних будинків та управлінню ОСББ”, – розповів міський голова.

Також близько 500 тис. грн спрямовано на встановлення дитячих майданчиків, що закуплені за кошти соцеконому за сприянням народного депутата Ігоря Гузя.




коментарів: 4
  1. Біля малого базарчика є великий гарний двір…жодної лавочки,качелі для діток чи інших дитячих споруд.А за день діток проходить там чимало і є 4 багатоквартирних будинки.Аж проситься дитячий майданчик…або парк невеличкий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер