<

Освіта сьогодення та волонтерство: педагоги Нововолинського ліцею спільно зі школярами допомагають військовим на фронті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 20.03.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1913
/ Коментарі відсутні

Педагоги Нововолинського ліцею №5 спільно з учнями та випускниками закладу активно допомагають українським військовим – плетуть сітки та маскувальні костюми.

З перших днів воєнного стану на території України, небайдужі школярі та студенти долучились до допомоги нашим воякам. Більшість охочої молоді повернулись з різних куточків України, де перебували на навчанні, аби стати тут корисними на тлі важких подій.

Одразу ж колектив школи підтримав ідею плетіння маскувальних сіток, більшість з яких уже отримали військові. Зараз же вчитель математики та трудового навчання Володимир Кльофа зініціював ідею «маскхалатів», тому охоче запрошує нововолинців до роботи.

Молодь щодня долучається до допомоги та підтримки української армії, а також вивчає необхідні у сьогоденні уроки з домедичної підготовки.

18-го березня вчитель захисту України Ігор Мельник у Нововолинському ліцеї №5 розповів учням та педагогам про основні правила надання домедичної підготовки у критичних ситуаціях.

“Вчасне надання першої медичної допомоги зберігає життя поранених та хворих, а своєчасна евакуація з поля бою – запобігає повторному ураженню. Саме в умовах реальної військової агресії проблема захисту Батьківщини стала, як ніколи актуальною”, – додали працівники навчального закладу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця