<

Останні літні дні у Нововолинську: як виглядає один з районів міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:11 | 25.08.2022 / Місто буденне, Нововолинськ / , /
Перегляди
3644
/ коментарі 2

15-ий мікрорайон, як окрема місцевість Нововолинська. Мешканці самостійно удосконалюють дану територію – приводять до ладу подвір’я, висаджують квіти, прикрашають декораціями, фарбують дитячі майданчики.

БУГ ще у 2016-му році публікував фоторепортаж з даних районів міста, проте протягом різниця мало помітна. На інфраструктуру цього віддаленого району міста коштів виділять мало. Попри це, він не втрачає свого певного шарму.

Саме тут кожен мешканець близько знайомий з усіма сусідами в дворі. Містяни поза робочим часом виходять на каву з друзями, спілкуючись про буденні справи.

Хоч місто і насолоджується останніми літніми днями, та тут завжди можна зустріти теплу атмосферу. Кожне подвір’я унікальне та особливе, нововолинці приділяють чимало зусиль задля красивого оформлення своєї прибудинкової території.

Малеча бавиться на дитячих майданчиках та полюбляє ігри з однолітками у дворах будинку. Дорослі ж відвідують зони відпочинку, які потребують реконструкції, хтось спортом на стадіонах та організовують посиденьки у садках. Попри все, місцеві мешканці не втрачать оптимізму, та сподіваються, що з часом і на їхній район прийдуть оновлення. Головне – перемогти ворога!




коментарів: 2
  1. Я б тій тигровій дамі, шо пакети на землю поставила і відпочиває, допоміг торби в самісіньку хату донести

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер