<

Опалювальний сезон у Нововолинську призупинили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:49 | 8.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Від 8 квітня, у Нововолинську буде тимчасово призупинено подачу теплоносія для опалення на території міста та селища Благодатне.

Таке рішення прийняли на засіданні виконкому, зважаючи на підвищення середньодобової температури зовнішнього повітря, – передає Нововолинськ.com.ua

Нагадаємо, відповідно до постанови Кабінету міністрів, якщо середньодобова температура упродовж трьох днів вище восьми градусів тепла, то рекомендовано призупинити надання послуг з централізованого опалення.

Однак, якщо погода зміниться і похолодає, то теплопостачання в місті відновлять.

Посадовці вважають неприпустимим залишати без тепла центральну лікарню, тому її опалення триватиме у звичному режимі.

«У разі пониження середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб нижче +8С комунальному підприємству «Нововолинськтеплокомуненерго» відновити подачу теплоносія для опалення відповідно до температурного графіка. У випадку збереження середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8С, датою припинення опалювального сезону вважати 08.04.2019 року», – йдеться у рішенні виконкому.




коментарів: 2
  1. Треба зменшити тарифи за опалення, бо ніхто таки великі платити не буде. Немає дурних. А ще краще дозволити перехід на автономне опалення, а теплоенерго розігнати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер