<

Опалення у Нововолинську подаватимуть безперервно, за жовтень проведуть перерахунок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:16 | 26.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1650
/ коментарів 6

Нововолинське теплокомуненерго з 22-го жовтня відновило теплопостачання в місті та селищі Благодатне.

Нагадаємо, для економії газу підприємство припиняло опалення протягом дня. В цьому опалювальному сезоні змінились умови постачання газу. Відповідно до раніше заключених угод з «Нафтогаз Трейдинг» підприємству були надані менші ліміти газу на жовтень.

Щоб не переглядати питання тарифу для населення, адже додаткові кубометри газу будуть йти за ринковою ціною, що в рази дорожча, підприємство призупиняло роботу котелень коли температура була понад 8 градусів.

Як розповів на виконкомі директор Нововолинського теплокомуненерго Олександр Мотика, вдалося укласти нову угоду з “Нафтогаз Трейдинг”, підприємству були виділені додаткові обсяги природного газу на жовтень. Тож подача теплової енергії буде безперервною.

Додав, що для споживачів, будинки яких не обладнані приладами обліку теплової енергії, буде проведено перерахунок вартості послуг за жовтень.




коментарів: 6
  1. До 2-го листопада сонячно, температура вдень 15-16градусів. Тепер опалення будете подавати безперервно, якщо навіть вдень воно буде зайвим? Це ж відобразиться в платіжках. Чи все-таки бедете орієнтуватись на температуру повітря, особливо вдень?

    • Як навіщо? Напалять на копійку, здеруть на гривню. ”Ти вінават ліш в том, что хочєцца мнє кушать” © ваше HTKE

  2. То ж зараз знову до кінця тижня вдень до 17°С .. Яке для кого опалення??? В людей і так заборгованість

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця