<

Онуфрій з білборду привітав мешканців Нововолинська з Великоднем – у соцмережах обурилися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 30.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
38
/ коментар 21

Предстоятель УПЦ Онуфрій привітав нововолинців з Великоднем: на вулиці мешканці помітили білборд. Це викликало обурення та гнівні коментарі в соцмережі. Однак вітання все ж прибрали.

Світлину 29-го квітня опублікував у фейсбук-групі Нововолинськ інфо Євген Ковалець та запитав мешканців Нововолинська “Як вам привітання?”.

Такий білборд, що виявили на вулиці Грушевського, обурив містян. Свою думку вони висловили у коментарях.

Igor Cherchuk: “Скоро і до Путіна буде. Хоч це одне і те саме”.

Vitalii Vakulchuk: “Радше питання до очільника міста та його підопічних, хто дає дозвіл на розміщення таких ”привітань”.

Виктория Сорокина: “Хто дозволив москальщину повісити?”.

Вова Дацюк: “Вже повісьте Путіна що слабо? І хто таке дозволив?”.

Віталій Горліковський: “Боротьба з московією по Нововолинськи…”.

Сергій Боярчук: “Лишній раз підтверджує що віруючі не дуже мудрі. Чекаємо на 9 травня поздоровлення від Гітлера”.

Руслан Влодарчик: “Питання до СБУ”.

Наталія Бай: “Митрополит всієї України??? Для мене ні, а я громадянка України. Митрополит для парафіян РПЦ в Україні – так”.

Ігор Осипчук: “Цей генерал-майор ФСБ Московії в 2015 році в Верховній Раді не встав , щоб помянути хвилиною мовчання загиблих українських воїнів в війні проти Росії і ненавидить Україну і все українське. Кожен рік московська церква в Україні передає в Москву мільярди доларів , які віддають українці в їх церквах. Потім ці гроші використовують в війні проти цих же українців. Як казав В.Винниченко: ,, Нам не страшні московські воші, а страшні українські гниди.”.

Олександр Шайнюк: “Гарно правлять по новому. Скоро напевно потрібно буде декого виселити в рашку. За бабло новообрана влада вже продає Україну”.

Яна Никитюк: “Наскільки знаю власник борду у Києві…. відповідальність за рекламу, яка на борді несе він…Дозвіл на розміщення реклами дається 1 раз на 5 років…Ось він собі повісив в місті на Зх.Україні… Це реально провокація. Ганьба”.

Наступного дня після обурення громадськості, 30-го квітня, привітання Онуфрія зняли з білборду.




коментарів: 21
  1. Ого, нічого собі, а замовив хто ? Чи це важко вирахувати, я бачу дехто береги переплутав.

  2. Це наш блаженніший, наш справжній Український, а не як самозванці в рясах на чолі з дядьком Сірожою Думенко,захвати храмів побиття жінок священників, це по вашому любов? , це по вашому віра? Хіба так проповідував Христос? Церква не московська, а православна справжня апостольська, хто любить ближнього свого той любить Христа, а хто захвачує храми, і виганяє священників, той служить дияволу все просто. ХРИСТОС ВОСКРЕС.

    • Ось такі вони “псевдопатріоти” розпалюють ворожнечу і боряться із банерами…

    • Поголи вуса перед тим, як в черговий раз цілуватимеш в зад свого московського попа. Йому може бути лоскотно. Прийде час і цю 5 колону москалів в Україні закриють.

  3. Я от все думав – шо то за канонада така в місті розпочалася? А то газ власного видобутку самозаймався…

  4. В соціальних мережах пишуть… І на заборах пишть…
    З яких пір це почало формувати суспільну думку?
    Якщо немаємо своєї думки, то чекаймо що соц.мережі напишуть.

  5. Сірожину (Думенич) пику повісьте і моліться до неї так: армомовавіра, поможи нам держдеп! Ото вже хвалили б мережі такого борда!

  6. Ого, навіть не уявляв шо у нас стільки людей які будуть зустрічати рашиськи танки з квітами.

    • І не тільки з квітами. Вони готові тим танкам і дорогу встеляти такими як ми з тобою.
      Гади продажні, нічого святого!

  7. А коли два роки тому на цьому місці в день виборів висіла агітація від Зе….є моя заява до поліції(правда відповіді не було),писалося на Нововолинських сайтах-це нікого не цікавило… На цьому місці дуже часто з’являється реклама від “специфічних” політиків,не здивуюсь, якщо і морда путіна там з’явиться …

  8. Хто споживає російський газ–гади продажні,нічого святого!
    Геть кремлівський газ з України!

  9. Геть і турецьку секту з України також, патріоти в кавичках якими ви ніколи не будете хоч тризуб на лобі набий собі один з другим.

  10. БЛАЖЕННІШИЙ ОНУФРІЙ наш митрополит він справжній і він веде людей до БОГА, і написано ХРИСТОС ВОСКРЕС, це що пропаганда? Він Господа прославив і нагадав що як праведний грішник розкаявся і прославив Бога, і Господь сказав сьогодні будеш в раю зі мною, цим він показав що ми маємо шанс спасти свою душу повірити світлому ХРЕСТОВОМУ ВОСКРЕСІННЯ, а ви зразу обзиваєте,то які ж ви християни? хто вас навчив ненависті один до одного?ЗНАЧИТЬ ВАШІ липові священники пцу,якщо священик вчить каяться в своїх гріхах і допомагати і поважати ближнього то це священник, а якщо бий бо він московський патріархат, і в цьому дусі то це не священник не тіште себе біжіть втікайте від таких, ненависть може сіяти між людьми тільки диявол і це його слуги. ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер