<

[ОНОВЛЕНО] У Нововолинську біля автостанції зіткнулися BMW та Renault

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:07 | 21.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 20

20-го березня близько 12:30 у Нововолинську на перехресті вулиць Автобусна та Шахтарська трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Як згодом повідомив БУГу т.в.о. начальника Нововолинського відділу поліції Василь Бучинський, на момент ДТП світлофор не працював через відсутність електроенергії.

Працівниками патрульної поліції було встановлено, що водій автомобіля BMW, рухаючись по другорядній дорозі, не надав переваги у русі автомобілю Renault scenic, який їхав по головній.

Автомобілі зазнали механічних пошкоджень, потерпілих немає.

В автомобілі Renault спрацювала подушка безпеки.

Матеріали для розгляду було направлено в Нововолинський міський суд.

До слова, на цьому перехресті в Нововолинську неодноразово траплялися ДТП.




коментарів: 20
  1. на той час не працював світлофор.. проїхать перехресття було дуже важко із за потоку автомобілів які рухались по головній.

  2. Навіть коли світлофор працює в світлу і сонячну погоду видимість кольорів світлофору дуже низька. Потрібно вже обновити світлофори…

  3. Світлофор треба так повісити щоб лобами зачіпали водії тоді вони будуть відчувати шо він є там.

  4. Там світлофор дуже погано світить. Якщо сонячна погода взагалі майже невидно

    • 100% на той період світлофор НЕ ПРАЦЮВАВ, на свої очі бачив – хто писав статтю БРЕШЕ

      • навідь на фото видно що світловор як один так і другий не працює , і під час і після ДТП він не працював, аж поки не зателефонував на 102.

  5. Зате мiськрада закуповуе гирлянди i освiтлення на свята кожний рiк. Краще б один свiтлофлр замiнили. Придурки…

  6. Я бачив в ту аварію, світлофор не працював тоді ні біля автостанції, ні на вулиці шахтарській. Маю відео з відеореєстратора, що світлофори не працювали.

  7. Я в шоці з коментарів.Це водії пишуть?Так,дійсно в сонячну погоду дуже погано видно сигнали світлофору,але ж це не означає,що вина саме в ньому,особливо якщо він не працював!!! Є головна,є другорядна,то може проблема в іншому,хтось дорогу не уступив!!!Це що,перехрестя доріг з трьома-чотирма смугами руху в кожну сторону?…

  8. Причому тут працював чи ні. І якщо він не працював то чому водій не надав перевагу ?! Права купив?

  9. Та там треба камери поцепляти бо пару раз їхав бачив як машини на червоне їдуть і щеї матюкаються бо вони праві а потім аварії або справа щеї люблять обганят там чиє світлофор чи нема енергії досракі як були аварії так і будути

  10. Це ж треба.Звинуватити світлофор.Інші правила без світла не існують.Номер затушували, хоча все місто знає чиє це авто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер