<

[ОНОВЛЕНО] Підприємець з Нововолинська на Ауді зіткнувся з ВАЗом: є постраждалі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 16.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментарів 15

15-го квітня близько 14:00 трапилася ДТП неподалік Володимира-Волинського на дорозі Н-22. Зіткнулися два легковики: червона Ауді та ВАЗ.

Попередньо повідомляли, що ВАЗ не надав переваги в русі Ауді, в ДТП ніхто не постраждав. 16-го квітня стало відомо подробиці: автомобіль Ауді, здійснюючи маневр обгону, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримуючи дистанції та інтервалу, допустив зіткнення з ВАЗом, який їхав попереду та здійснював поворот ліворуч.

Постраждав водій та пасажирка ВАЗу, повідомили в Володимир-Волинському відділі поліції.

Водій Жигулі, мешканець селища Локачі, 1999-го року народження отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому гомілкової кістки, госпіталізований в травматологічне відділення Володимир-Волинського ТМО. Пасажирка 1963-го року народження отримала забійну рану лівої гомілки, не госпіталізовувалася.

Аварія сталася біля села Підгайці на трасі Володимир-Волинський-Луцьк. За кермом Ауді перебував 49-річний нововолинський підприємець.




коментарів: 15
  1. Таким машинам як Жигулі і Москвичі дуже важко виїхати на швидкісну дорогу Н-22 тому і получають ляпаса.

  2. Аби всі жив її й здорові були. А колір Ферарі спортивний а не дівчачий. А5 і А4 ідуть в цих кольорах. Дівчачий колір розовий.

    • Той ,що на вишневій сімьйорці,представив собі,що він на рожевому Феррарі і мав всіх у глушнику”розового СЛОНА”тіпа тебе Sergio,ось і набрався ..вна на слонячу безтолковку.

      • КАТЯ-фахівець, що зараз скажеш? :
        16-го квітня стало відомо подробиці: автомобіль Ауді, здійснюючи маневр обгону, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримуючи дистанції та інтервалу, допустив зіткнення з ВАЗом, який їхав попереду та здійснював поворот ліворуч.

        • Видно,що ВАЗ не включив лівий поворотний,якщо він у нього працював,або оооо гнався як завжди,68км/г.,як навіжений ,а подушка вдома.

  3. Вас реально цікавить ,чому не спрацювала подушка безпеки?якщо в жигуля її взагалі немає….не цікавить ,чому не увімкнутий поворот на ліво? При тому ,що за межами населеного пункту за 150-200м потрібно вмикати поворот !!!

  4. Це ж ясно що перевищення швидкості ,якщо навіть це був обгін ..ви обганяєте машину іншу з швидкістю 80км/год?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер