<

[ОНОВЛЕНО] Нові деталі про нововолинського маніяка: три напади за день

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 26.04.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
52
/ коментарів 12

У редакцію інтернет-видання “БУГ” зателефонували жителі Нововолинська та розповіли, що 24-го квітня стали свідками ще двох нападів на жінок. Усі випадки трапилися на 15-му мікрорайоні. Нагадаємо, що того ж дня близько 22:10 неподалік ливарного заводу, невідомий намагався зґвалтувати жінку.

Зі слів свідка, один із нападів трапився неподалік школи №5 біля будинку №21. Громадянка розповідає, що близько 21:45 з балкону почула плач та крик жінки, яка благала, щоб її відпустили. Невідомий тримав свою жертву та повторював: “Кицюню-кицюню, тихо-тихо”. Жінка питала у чоловіка хто він та що хоче від неї.

Свідок подій почала кликати на допомогу, вийшла в під’їзд. На її галас з квартир вибігли чоловіки. Побачивши їх, нападник втік із місця подій та побіг у сторону ливарного заводу. Жінка розповідає, що не змогла розгледіти нападника через погане освітлення.

Журналісти інтернет-видання “БУГ”, отримавши інформацію від свідків, зробили висновок, що цей напад, ймовірно, був першим у вечір 24-го квітня.

Жителька будинку № 26 розповідає, що того ж дня близько 22:00 побачила, як чоловік приставив ніж до горла жінки. Спочатку нападник вимагав від жертви гроші, а потім сказав: ” Хочеш жити – знімай штани”. Так, як події розгорталися біля входу у гуртожиток, де постійно ходять люди, то чоловік втік далі.

Зауважимо, що наступний напад трапився за декілька хвилин після цих подій – близько 22:10. Та тоді чоловік уже не був таким “лагідним” до своєї жертви, адже кинув  потерпілу на траву, вдарив по обличчю і сказав : “Шл*ха, хочеш жити – знімай штани”.

Зауважимо, що відстань маршруту від будинку №21 до ливарного заводу становить близько 1, 5 кілометра.


Інтернет-видання “БУГ” висловлює вдячність людям, які, ставши свідками нападу, не приховали цей факт. Редакція звертається до всіх жителів Нововолинська: якщо з вами трапилася схожа ситуація або ви стали свідками таких подій – не мовчіть. Звертайтеся до правоохоронних органів або пишіть на нашу пошту bugorgua@gmail.com. 




коментарів: 12
  1. хай поліція по можливості дасть наводку, самосуд забезпечений, буду першим хто це зробить

  2. Ще одна нагода наголосити владі місту про проблему з освітленням вулиць на 15-му мікрорайоні, точніше про її повну відсутність.

    • Владі міста насрати на проблеми простих жінок, бо їхні жінки з роботи у темну пору не вертаються….навпомацкі.

  3. Жителі неосвітлених вулиць і мікрорайонів ворушіться. Збирайте підписи, пишіть звернення на міськвиконком, реєструйте і настійно вимагайте. Під лежачий камінь вода не тече. Є норми на якій відстані мають бути встановлені ліхтарі. Поцікавтесь і дійте є телефон гарячої лінії, вона вам обовязково допоможе, а іначе вас усіх перегвалтують.

  4. Причиною значного зростання краж, пограбувань вже і намагань знасилування стала бездіяльність правоохоронців, яку одразу відчув злочинний світ, який в свою чергу розвивається через відсутність робочих місць, зубожіння народу та незацікавленості держави в економічному розвитку.

  5. Вчора у вечері наша співробітниця йшла на роботу в нічну (район мясокомбінату) якийсь невідомий погнався за нею, дякуючи Богу їй вдалося втекти.

  6. Розказувала сотрудниц що-24 чісла-тоже був напад біля ливарного заводу 21-30 або пізніше нападник вдарив жінку і почяв душити допоміг Проїжавши мімо дальнобойщік бився із нападником той втік.

  7. Такого рано чи пізно гопники зловлять і пиздець йому настане “Яйця в руках буде тримати відірваними))))ОБІЦЯЮ!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця