<

Повідомляють про шахрая з Нововолинська, який просить кошти на потреби військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 4.11.2022 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
4094
/ Коментарі відсутні

Користувач фейсбуку протягом декількох місяців просить у небайдужих мешканців Володимирського району кошти на потреби військових.

Чоловік додається у друзі до користувачів фейсбуку, після чого у приватні повідомлення просить переказати на власну карту гроші. Шахрай зазначає, що перебуває на фронті та йому затримали заробітну плату.

Потреби у псевдовійськового різні, серед яких нестача коштів на їжу, паливо для автомобіля та навіть зняття хостела для нього та його дівчини.

Про шахрая написав Віктор Гаврилюк у фейсбуці. Люди в коментарях зазначають, що Максим Мотовилов до них також звертався і просив кошти на різні потреби. Чимало з них проявили співчуття до його потреб на роботі та переказували кошти у сумі 100-200 гривень.

Люди зазначають, що чоловік – не бот, а реальна людина. Хтось навіть вчився із ним у школі в Нововолинську.

Як стало відомо БУГу з власних джерел, військова частина у якій служив Максим Мотовилов, розшукує чоловіка, він пішов у відпустку та не повернувся. Тож достеменно не відомо, чи сам Максим чи сторонні особи користуються його акаунтом та надсилають повідомлення з проханням про допомогу.

Але, в будь-якому разі, будьте обережні, якщо до вас пише дана особа, не переказуйте йому кошти!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер