<

[ОНОВЛЕНО] Була у подруги: знайшли 16-річну студентку з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:09 | 21.01.2020 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ 1 коментар

Іваничівські поліцейські встановлюють місце знаходження неповнолітньої Лесик Єлизавети Сергіївни, 14 березня 2003 року народження, жительки Нововолинська. Дівчина 17-го січня цього року вийшла з гуртожитку в селі Будятичі Іваничівського району та на даний час її місце перебування невідоме.

На телефонні дзвінки Лесик Єлизавета не відповідає, – інформує Іваничівське відділення поліції.

Прикмети дівчини: Ріст – 1 метр 60 сантиметрів, середньої тілобудови, волосся довге, чорняве. Була одягнута в чорну куртку з капюшоном, рожеві кросівки, спортивні штани чорного кольору з білими лампасами. 

Востаннє була помічена 17-го січня близько 24:00 години у Нововолинську на 15-му мікрорайоні, неподалік кафе “Грін Форт”.

Оновлено:

У коментарі БУГу т.в.о. начальника Іваничівського відділення поліції В’ячеслав Мартинюк розповів, що ввечері 20-го січня в поліцію звернулася адміністрація навчального закладу та повідомила, що дівчина відсутня за місцем проживання в гуртожитку та не відповідає на телефонні дзвінки.

Правоохоронці встановили місце перебування неповнолітньої. Вона була в знайомої з Нововолинська, через соцмережі друзів просила її не турбувати.

Наразі з дівчиною проводяться профілактичні бесіди.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа