<

Оновлені лабораторії, волонтерство: діяльность ЦПТО у Будятичах Нововолинської громади за 2022 рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 15.02.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
598
/ Коментарі відсутні

14-го лютого відбулось засідання наглядової ради «Нововолинського центру професійно-технічної освіти» у Будятичах. Присутні обговорили план щодо удосконалення та розвитку навчального закладу.

Як розповіла директор ЦПТО Валентина Приступа, важливим досягненням для закладу стало створення оновленої лабораторії для професії кухар та пекар. Педагоги Олена Лучинець і Ірина Болотюк пройшли тренінг для викладачів даного напрямку, а також стажування в навчально-практичному центрі харчових технологій Камінь-Каширського ВПУ.

Колектив навчального закладу продовжує міжнародну співпрацю. У вересні 2022 року викладачі відвідали Комплекс шкіл гастрономічних і готельних справ міста Хелм.

На базі навчально-практичних центрів здійснюється навчання дорослого населення. Педагоги також отримали новітню техніку, а саме 20 хромбуків, навчились ними користуватись та пройшли курси з підвищення інформаційної компетентності.

ЦПТО активно долучається до допомоги нашим військовим та займається волонтерсткою діяльністю. За рік працівники займались пошиттям амуніції, готуванням різноманітних страв на передову, виготовленням буржуйок, окопних свічок, ремонтом транспортних засобів для ЗСУ та інше.

Як повідомив депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч, на засіданні наглядової ради ДНЗ “Нововолинський центр професійно-технічної освіти” представники обговорили зроблене минулого року, заслухали звіт керівника установи Валентини Приступи. Зокрема, про основні актуальні проблеми та виклики, які ставить перед собою профтехосвіта в цілому та Нововолинський ЦПТО.

“Вже незабаром відбудеться відкриття лабораторії, де свою майстерність відшліфовуватимуть учні, що навчаються за спеціальністю “кухар-кондитер”. Такі лабораторії – це інвестиція у майбутнє, у становлення і розвиток фахівців зі сфери обслуговування. Також оглянули галерею виробів, які виготовляють у закладі”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок