<

Онопрієнко на круглому столі розповів про закриття шахти, звільнення Гочачка та про свою дачу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:26 | 19.03.2015 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
19
/ коментарі 2

Директор ШУ “Нововолинське” Олександр Онопрієнко влаштував на підприємстві “круглий стіл” із працівниками та громадськими активістами.

Приводом стало невдоволення громадськості діями дирекції, зокрема – звільненням Віталія Гочачка, – пише Нововолинський інформаційний портал

На підприємство прибули також і радник голови Іваничівської райради Андрій Бадзюнь, депутат міськради Олексій Гольчук та голова осередку “незалежної” профспілки Богдан Макарчук.

Перші 15 хвилин Онопрієнко витрачав зусилля на те, аби видворити Богдана Макарчука з приміщення, де проходили збори. Опісля між Макарчуком та Онопрієнком виникла довга словесна перепалка й охоронець навіть хотів вивести Макарчука із залу.

Між іншим, Олександр Онопрієнко розповів про історію шахти й обгрунтував переведення її в третю категорію. “В бюджеті закладені кошти на реструктуризацію, і це єдиний шанс їх отримати, аби погасити заборгованість із зарплати й працювати далі. Я бачу нормальну роботу шахти ще мінімум 3 роки“, – відзначив Онопрієнко.

Дирекція відзначила, що ліквідацію шахти погодили профспілки, однак голова осередку НПГУ Анатолій Мухомеджанов категорично це спростував: “Михайло Волинець не міг такого погоджувати”.

Андрій Бадзюнь та Олексій Гольчук розповіли, що майже всі шахтарі, з якими вони спілкувалися, не бажають бачити Онопрієнка на посаді директора. Натомість Онопрієнко сказав, що проведе опитування серед працівників і зробить висновки: “Якщо навіть 50% будуть проти, мене вже завтра тут не буде”.

Онопрієнко також розповів про своє “козирне життя”.

Олександр Онопрієнко переконував, що звільнив Віталія Гочачка через випивку на роботі; захисникиГочачка переконують, що накази сфальшовані.




коментарів: 2
  1. Маленькая дачя, всего 3 спальні… Безсовісний, люди працюють в страшних умовах, не отримуючи зарплату, а він шикує… Напевно не боїться директор-бізнесмен Бога, думає що житиме вічно і розкошуватиме, біда що всьому приходить кінець і за все приходить розплата. 50% процентів кажете, 99% ви уже надоїли, 10% ваші прихвостні то їх мінусую. Дай вам Бог так, як ви даєтн Людям!

  2. Зверніть увагу, як нервово стукає по столі, як щось йде не по його плану, так само недавно янукович ручку ламав, ці ж хлопці звідти…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа