<

Онкохвора Тетяна Куценко з Нововолинська просить про допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:40 | 18.02.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
3344
/ Коментарі відсутні

Жителька Нововолинська Тетяна Куценко з 2018 року живе з раком молочної залози 4 стадії. Жінка потребує дороговартісних ліків – таргент «Ібранс», які має приймати пожиттєво.

Тетяна просить допомогти їй зібрати кошти на 43 курс дороговартісного препарату, про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

«Моє лікування раку з 2018 року є дуже дорогим. Вже розпочала 41 курс таргетного препарату «Ібранс», який стримує розвиток метастаз. Але я вже звикла, коли в тебе немає вибору, то його просто немає.

Можливо хтось розуміє мене хоча б частково, має бажання мені трішки допомогти в моїй важкій і часто шаленій боротьбі за життя. А я дуже хочу жити», – звертається волинянка.

Раніше «Ібранс» можна було придбати в середньому за 35 тисяч гривень. Останнім часом ціна на ліки піднялася. Найдешевше таргетний препарат можна придбати вже за 40 тисяч гривень, враховуючи знижку.

«Не знаю, скільки доля дозволить мені курсів, так як приймати ліки мені треба пожиттєво, бо остання стадія. Я в замкнутому колі, ситуація непроста, але я з Божою допомогою і людей виживаю», – йдеться у дописі.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк 5168757408871814 Куценко Тетяна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця