<

Онкохвора Тетяна Куценко з Нововолинська просить про допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 9.10.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
5153
/ Коментарі відсутні

Хвора на рак молочної залози 37-річна жителька Нововолинська для боротьби із недугою змушена щомісяця приймати дороговартісні ліки за 32 тисячі гривень. Самостійно жінка не може зібрати дану суму, тому постійно звертається за допомогою до небайдужих.

На таргет “Ібранс”, який і допомагає жінці вижити, маючи 4-ту стадію раку, щомісяця потрібно витрачати понад 32 тисячі гривень, – пише Тетяна Куценко у фейсбуці.

Жовтень – місяць боротьби з раком грудей. Але для мене – це боротьба з ним кожного дня, починаючи з 2013 року. Потрібні кошти на 39 курс, зараз 38 курс.

Це вже три роки прийому таргетних препаратів “Ібранс”. Початкова ціна була по знижці 44000, зараз 32500, є різниця. Але всі, кому ці ліки призначили, закупляють їх силами небайдужих людей, рідних, друзів, знайомих і незнайомих людей, – пише жінка.

За слова Тетяни, їй допомагають люди молитвами, передзвонюють, запитуть як справи.

“Дякую кожному. Не знаю, скільки доля дозволить мені курсів, так як приймати ліки пожиттєво, бо остання стадія. Я в замкнутому колі, ситуація непроста, але я з Божою допомогою і людей виживаю”, – йдеться у дописі.

Дорогі дівчата, жінки, не хочу вас ні в якому разі засмучувати, але перевіряйте себе у душі. За допомогою гелю дуже добре можна виявити якісь зміни, чи візуально втягнутий сосок, чи виділення з нього гнійного чи кров’яного змісту. Низький гемоглобін, довгий невиліковний кашель, чи взагалі часте нездужання, хронічні захворювання – це все привід звернутися до лікаря маммолога, онколога і апаратне обстеження маммографія чи УЗД.

Я не хочу багато писати, моя мрія, щоб це змінилося все… Вберегти більше життів, щоб нікому не доводилося пройти те, що я пройшла. Хоча я зверталася до лікаря 10 років назад, на жаль мене не обстежили і відправили, заспокоїли, а цей лікар сам помер від онкології. Тому я дуже прошу, будь ласка, бережіть своє здоров’я. Ви потрібні своїм рідним, – резюмує Тетяна Куценко.

Щоб допомогти жінці, переказуйте кошти за реквізитами:

ПриватБанк 5168 7574 0887 1814 – Куценко Тетяна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця