<

Оголосили конкурс на посаду керівника Нововолинської центральної міської лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:14 | 28.01.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
13
/ коментарі 3

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника (директора) Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська центральна міська лікарня».

Про це йдеться на сайті міста.

Кількість членів конкурсної комісії становитиме дев’ять осіб.

До складу конкурсної комісії входитимуть у рівній кількості по три представники від:

  • виконавчого комітету Нововолинської міської ради, як органу управління (3 особи);
  • трудового колективу Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська центральна міська лікарня», обраних на загальних зборах трудового колективу (3 особи);
  • галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я (3 особи).

Пропонують Комунальному некомерційному підприємству «Нововолинська центральна міська лікарня», галузевим професійним спілкам, громадським об’єднанням у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та громадським об’єднанням у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу), незалежним експертам у сфері охорони здоров’я надати пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії.

Пропозиції, оформлені належним чином (зокрема, протокол зборів трудового колективу КНП «НЦМЛ», протоколи зборів членів профспілок або первинних профспілкових організацій, протоколи зборів членів громадських об’єднань, заяви незалежних експертів у сфері охорони здоров’я з документами, що підтверджують кваліфікацію) надаються протягом 15-ти днів у відділ кадрової роботи та з питань запобігання і виявлення корупції виконавчого комітету Нововолинської міської ради (пр-т. Дружби, 27, каб. №302), пн-чт.: з 08:00 год. до 13:00 год. та з 14:00 год. до 17:00 год., пт.: з 08:00 год. до 13:00 год. та з 14:00 год. до 16:15 год.

Персональний склад конкурсної комісії затверджуватиметься рішенням виконавчого комітету Нововолинської міської ради після обговорення кандидатур на засіданні виконкому.




коментарів: 3
  1. Фаріон давайте за головну.
    Така карга як прийде, то люди навіть боятися думати шоб хворіти будуть

  2. Мостовий як лікар і людина класний багато чув . А Фіц вже корону вдів . Ше знаю Магомаєв класний і лікар і по відношенню до пацієнтів

  3. Є ще Шипелик який дуже хоче бути головним лікарем. Кажуть таку корону одягнув, ціни собі не складе. Люди для нього нижчий сорт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер