<

Оголосили конкурс за заміщення посади директора Нововолинської бібліотеки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:37 | 13.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
557
/ 1 коментар

12-го жовтня міська рада Нововолинська оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора Нововолинської централізованої бібліотечної системи.

Конкурс оголошено відповідно до статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про культуру”, повідомляють на сайті міської ради.

Вимоги до кандидатів:

  • вища освіта;
  • стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;
  • вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні подати пакет документів до відділу культури виконавчого комітету Нововолинської міської ради, що знаходиться за адресою:

  • м. Нововолинськ, проспект Дружби, 27;
  • E-mail: kultura@nov-rada.gov.ua

Людина, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Кандидат під час проходження конкурсу конкурсній комісії представляє публічні презентації проєктів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Про дату та час проведення засідань конкурсної комісії претенденти додатково повідомляються за вказаними контактними номерами телефону та/або адресу електронної пошти.

Документи приймаються з 13-го жовтня по 11-те листопада (упродовж 30 днів після оголошення конкурсу).

Строк проведення конкурсу до 12-го грудня. Конкурсний добір проводиться публічно.

Умови праці за посадою директора Нововолинської централізованої бібліотечної системи передбаченні Колективним договором, з якими можна ознайомитись в установі, на керівника, якого проводиться конкурс.

Формування складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора Нововолинської централізованої бібліотечної системи розпочнеться 13-го жовтня.

З переліком документів та детальнішою інформацією можна ознайомитись на сайті міської ради.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця