<

Збираємо кошти для військових, які знаходяться на кордоні з білоруссю на теплі речі: потрібне взуття, наколінники та грілки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:08 | 13.09.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2432
/ Коментарі відсутні

Військові з Володимирського району просять допомоги у зборі коштів на взуття, наколінники, рукавиці, бензопилку. Вони охороняють кордон з білоруссю.

Кожен мешканець прикордонної території та областей, які межують з республікою білорусь щодня ставлять собі питання: «Чи піде ворог з цього напрямку на нашу територію зі зброєю?».

Завдяки небайдужим людям нам уже вдалося зібрати для військових, які охороняють кордон, на тепловізор 34 000 гривень, його вже придбали й незабаром передадуть захисникам. До 4 700 гривень, які залишилось, військові просять дозбирати на взуття, рукавиці, портативні газові плити. Потрібно близько 25 тисяч гривень.

Збір організовує БУГ разом з військовим капеланом Павло Гаврилюк, який з 2014-го року служить нашим воїнам в зоні ООС, а також збирає волонтерську допомогу для та самостійно доставляє її на Схід.

Реквізити банківської карти капелана:

Картка Приватбанку 5168 7422 4337 0685 –  Павло Гаврилюк

Ми не повинні зупинятися, не маємо права втомлюватися від війни та розслаблятися. Пам’ятаймо, поки ми тут живемо, працюємо, навчаємось, ходимо в кафе, зустрічаємось з друзями та відпочиваємо, наші Герої десь там у холодних та мокрих окопах з кожним днем наближають нашу перемогу. Тож ваш спосіб їм подякувати – надіслати можливу для вас суму волонтерам, зробіть це регулярною звичкою!

Нагадаємо, збір на планшети для підрозділу, у якому служать хлопці з усієї території Волині – завершено. Спільними зусиллями вдалось зібрати 40 700 гривень та закупити шість необхідних планшетів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер