<

Один виїзд тривалістю 9 годин: нововолинські рятувальники звільняли автівки з снігового полону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 17.01.2017 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

16-го січня рятувальників ДПРЧ-5 Нововолинська 6 разів залучали до аварійно-рятувальних робіт по буксируванню транспорту на дорозі із Нововолинська до міста Володимира-Волинського.

Минула доба відзначилася ускладненим рухом автотранспорту через погодні умови. Вантажні автомобілі не могли здолати засніжені траси, відтак допомогу в буксируванні їм надавали підрозділи оперативно-рятувальної служби.

Водіям великовагового транспорту, котрі не могли здолати слизьку дорогу, рятувальники ДСНС витягували їх зі снігових заметів. Далі одиниці транспорту продовжували рухатися самостійно.

Після останнього виклику рятувальники Нововолинська повернулися в частину через 9 годин.

“”Виїхали о 17-й, повернулись в частину о 2-й ночі. Разом з володимир-волинським гарнізоном надавали допомогу водіям. Суть в тому, що вантажний транспорт не може виїхати під гору та перекриває частину дороги, і тоді блокується рух автобусів, маршруток, легкових авто. Витягнеш автомобіль, проїзд звільниться  – решту транспортних засобів “проскочуть”, не витянеш – стоїть все “мертвим грузом”.

Коли ти бачиш, що повернувшись назад в частину знову прийдеться їхати на виклик, то краще лишатися на місці. Вчора працювали, поки не витягнули всіх. Було залучено з кожного гарнізону по машині підвищеної прохідності. Дякувати Богу, справилися”, – повідомив Руслан Безека інтернет-виданню “БУГ”.

Станом на сьогодні, повідомляють рятувальники ДСНС, трасу з Нововолинська на Володимир-Волинський розчищено. У самому Нововолинську інцидентів з автівками не було, – каже начальник  ДПРЧ-5.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа