<

Одного з постраждалих на шахті №9 «Нововолинська» транспортували в обласну лікарню: помічник нардепа провідав гірника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 9.04.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
254
/ Коментарі відсутні

Помічник народного депутата Ігоря Гузя, депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч на звернення дружини нововолинського гірника Віталія Мельничука – Людмили Мельничук, відвідав її чоловіка в обласній клінічній лікарні й поцікавився перебігом лікування шахтаря та перспективою на одужання.

Про це повідомляють на сторінці нардепа у фейсбуці.

Помічник парламентаря зустрівся з лікуючим лікарем Віталія. Медик розповів, що наразі лікарня забезпечила пацієнта усім необхідним і так буде упродовж всього часу його перебування в установі: діагностика, медичні препарати, металоконструкції. Фонд соціального страхування з часом всі ці витрати компенсує.

Як розповіла дружина гірника, пані Людмила, її чоловік був один із 11 шахтарів, які 4-го квітня 2021 року постраждали під час спуску у лаву шахти № 9 «Нововолинська».

Віталію, каже вона, на щастя надали вчасно допомогу й сьогодні подружжя дуже сподівається, що лікування пройде успішно:

«У Нововолинську йому зробили КТ, інші дослідження й діагностували: перелом, вивих, розрив м’язів. Чоловіка, відповідно до рекомендацій медиків, транспортували до обласної клінічної лікарні. Сьогодні у нього перше оперативне втручання, попереду ще невідомо скільки їх буде. Але вже нас попередили, що Віталій втратив повну працездатність».

Читайте також: Нововолинських гірників, які найбільше постраждали від різкого приземлення шахтної кліті, прооперували.

Нардеп Ігор Гузь ситуацію, що трапилася на шахті, взяв на особистий контроль.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер