<

Обрали секретаря Нововолинської міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:52 | 1.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
28
/ 1 коментар

1-го грудня під час засідання другої сесії Нововолинської міської ради восьмого скликання методом таємного голосування було обрано секретаря міської ради – Олену Шаповал.

На засіданні сесії сформували лічильну комісію. До її складу попередньо мали ввійти три депутати, однак Андрій Сторонський запропонув від кожної політпартії представника. Міський голова Борис Карпус виніс питання на голосування, обранці погодили дане рішення. У лічильну комісію увійшли: Надія Жук, Інна Іщук, Богдан Бадзюнь, Вадим Киричук та Володимир Рожелюк.

Після засідання лічильної комісії голова Надія Жук оголосила перед депутатами, що було затверджено формат бюлетеня для голосування за секретаря Нововолинської міської ради та розповіла порядок таємного голосування. Проходило воно в приміщенні міського історичного музею, у спеціально відведеному місці. Бюлетні опускали в опломбовану скриньку.

Кандидатура, яка була запропонована міським головою – Олена Шаповал (обрана депутатка від партії “За майбутнє”).

За результатами голосування, які озвучила голова лічильної комісії, секретарем ради обрано Олену Шаповал. “За” проголосували 24 депутати, 8 – не підтримали, три бюлетені – не дійсні.

Проєкт рішення про обрання секретаря Нововолинської міської ради підтримали 32 депутати.

Нагадаємо, в попередній каденції секретарем Нововолинської міської ради був Андрій Сторонський, який одночасно мав депутатський мандат та посаду першого заступника міського голови.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер