<

Сквер, ялинка, майданчики: на 5 та 15 мікрорайон у Нововолинську чекають оновлення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 7.02.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1206
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську влада планує в 2022-му році облаштувати нові спорткомплекси та місця відпочинку на 5-му та 15-му мікрорайонах.

Про це народний депутат Ігор Гузь зазначив під час вечірнього ефіру «‎Про майбутнє Нововолинська», який транслювався на його сторінці у фейсбуці.

Нардеп зазначив, що пріорітетом є облаштування скверу навпроти 17-го будинку на 15-му мікрорайоні, де на новорічно-різдвяні свята стоїть ялинка.

“Кілька разів там були з мером міста Борисом Карпусом. Є думка там посадити велику ялинку, щоб щороку не зрізати. Також облагородити цю територію”, – додав Ігор Гузь.

Нагадаємо, народний депутат спільно з міською радою планують щороку біля кожної зі шкіл будувати оновлений спортивний комплекс, де б охочі могли зіграти у баскетбол, футбол та настільний теніс.

На 15-му мікрорайоні також планують облаштувати нові спортивні об’єкти на території Нововолинського ліцею №5 тана місці корабля, який згорів у 2009-му році.

“На території колишнього корабля є так званий проєкт, який мені не дала реалізувати минула влада – «Спортикус». Там маленький майданчик, можливо там розпочнемо роботи”, – сказав нардеп.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця