<

Велосипедний та скейтбордний майданчик, модернізація атракціонів: новий директор нововолинського парку про плани

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:36 | 15.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
12
/ коментарів 17

Конкурс на посаду очільника Нововолинського парку культури й відпочинку відбувся у міській раді сьогодні, 15-го квітня. Ним став Роман Красинський – відомий як ведучий та організатор багатьох розважальних та тематичних заходів міста.

Про це повідомляє Нововолинськ.com.ua

До речі, конкурс оголошувати і раніше, проте жодна кандидатура не зголосилася. Лише з другого разу  комісії під головуванням Вікторії Магдисюк, керуючої справами міськвиконкому, вдалося обрати очільника.

У своїй програмі розвитку нововолинського міського парку культури та відпочинку Роман Красинський зазначив, що планує облаштувати парк майданчиком для скейтбордистів, велосипедистів, ігровими майданчиками, вуличним скеледромом, мотузковим парком для дорослих та дітей і загалом зробити модернізацію уже наявних атракціонів.

На засіданні кандидат на посаду розповів про свої плани щодо облаштування території. Також він розповів про те, як планує виходити із скрутної ситуації, яка нині нависла над парком.

«Насамперед, треба, щоб умови відповідали  назві «парк культури й відпочинку». Це має бути таке місце, де сім’ї разом із дітьми, а також молодь Нововолинська і навіть пенсіонери змогли відпочивати і милуватися благоустроєм. Я вважаю, що ця територія має бути для всіх мешканців різного віку», – зазначив Роман Красинський.

Головною метою нового очільника є пропаганда здорового способу життя серед молоді. Розпочати планує з малого: бюджетні атракціони, які допоможуть залучати додаткові кошти задля подальшого розвитку парку. У результаті – молодь Нововолинська активна та здорова. Адже, як зазначив Роман Красинський, серед причин підвищення рівня злочинності серед дітей також відсутність місць для проведення активного проведення дозвілля.




коментарів: 17
  1. Майданчик для скейтбордистів і велосипедистів вже давно пора зробити – раз вже в нашому місті з’явився такий вид екстремального спорту, шоб діти на бетоні і мраморних східцях не покалічились. Нам потрібні здорові і сильні нащадки і запорука цьому – здоровий образ життя.

    • Поставте в парку декілька мангалів, як на озері, й антивандальні (бетонні) столи. Також поставте поряд великий смітник, щоб було чисто

  2. ці чудові плани будуть перекреслені совковими сапожніковивми, сторонськими і левковими, згадаєте мої слова!

  3. У 2 школi скiльки травмовано дiтей? Забули? Про нового директора паганого не скажу, Але травматизму дiтям треба уникати.

  4. Так ми маєм зробити скейт парк такий як у 2 школі тікі якісний а не такій як зробили шо покаталися 3 рокі і він зламався бо молодь катається біля АТБ і біля міськой ради

  5. Те що в другій школі – то є порнографія а не майданчик!! Нормальний майданчик проектується і заливається з бетонну! Боїтеся що діти рокалічаться – не пускайте їх або йдіть разом з ними! Не фіг придумувати страхи які ніколи не здійсняться!!

  6. Невже в місті реально зроблять щось для людей та молоді? Нехай щастить! Бо викидання грошей на ящики з квітами та бігбени, на жаль, не зробили нічого путящого — ні краси ні користі… владо, роби вже щось заради людей, що тебе терплять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер