<

ТОП-14 ініціатив серед 74-х громад: Волонтерська програма «БУР» завітала у Благодатне

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:43 | 24.12.2019 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Волонтерська програма «Будуємо Україну разом» два дні гостювала в селищі Благодатне. Громада потрапила до другого етапу відбору громадських проєктів з ініціативою Молодіжний простір «The HUB».

Молодіжний простір в Благодатному у ТОП-14 серед 74-х проєктів, куди завітав БУР. Разом із селищним головою Олександром Топорівським та активними мешканцями громади, відвідали локації, які хотіли б відновити разом із командою БУР, побували в сім’ях, які потребують допомоги, щоб отримати можливість допомогти з ремонтом в помешканні.

Попереду очікування результатів попередньої роботи програми “БУР” у містах України.

“Це конкуренція. Ми з Девідом (волонтер Корпусу Миру зі США, який працює в Благодатній селищній раді – ред). написали заявку. Проходимо другий етап відбору – це круто”, – зазначив Топорівський.

Тетяна Хитра, адміністраторка БУР таборів розповіла, що організація працює з 2014-го року і підтримує громади, які націлені на реалізацію певних ідей. Приїздить БУР на запит громад.

“Їздимо містами, щоб познайомитися з громадою, владою, мешканцями, молоддю. Оцінюємо їхнє бажання до змін та спільну співпрацю. У Благодатному на невелику кількість людей є молодіжний простір, вони не чекають на якийсь проєкт, щоб для них щось створили, а роблять це самі. Сподіваємося, що селищне населення ще більше об’єднається і ми разом будемо робити зміни”, – розповіла Тетяна.

БУР тур невдовзі завершиться і буде обирати громади, з якими разом працюватиме далі – найкращі ініціативи стануть переможцями. Молодіжний центр “The HUB” вірить, що прийматиме БУР у себе ще раз.

“Якщо не я, то хто?”

“Будуємо Україну Разом” (або просто БУР) – це волонтерська програма, завдяки якій ти зможеш подорожувати, досліджувати Україну та допомагати потребуючим людям. Щороку ми залучаємо молодь з усієї України, щоб разом відвідати різні містечка України і допомогти сім’ям у скруті відновити їхні домівки, а також підтримати місцеві громадські простори та молодіжні платформи. Через спільну працю та корисний відпочинок в колі однодумців, ми хочемо сформувати в молоді почуття довіри одне до одного та відповідальності за свою країну. Ми переконані, що велике починається з малого, а змінивши життя однієї людини, можна змінити ціле суспільство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер