<

Новий спортивний комплекс біля ліцею №8 у Нововолинську має з’явитись до початку навчального року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 3.08.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1112
/ Коментарі відсутні

На стадіоні Нововолинського ліцею №8 відновили роботи з облаштування спортивного комплексу.

Нагадаємо, фінансування для цього об’єкта надійшло завдяки співпраці двох нардепів: Ігоря Гузя та Андрія Геруса. На об’єкт виділено 6,5 мільйонів гривень держкоштів.

Розпочали будувати новий майданчик наприкінці 2021 року. Завершення будівництва планували навесні, але через повномасштабне вторгнення росії роботу відклали. Виконує будівництво ПП «Спортелітбуд», яке виграло тендер.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус на пресконференції 3-го серпня розповів, що підрядк обіцяє завершити майже всі роботи до початку навчального року.

Серед усіх об’єктів, де заплановано роботи за кошти фонду регіонального розвитку, казначейство поновило фінансування тільки стадіону Нововолинського ліцею №8. Вони зробили виключення та оплатили роботу, яку уже зробив підрядник, – 1,6 млн грн. Міська влада сконтактувала з виконавцем робіт і домовилися, що приватне підприємство доробить усе за власні кошти.

Згідно з проєктом планують облаштувати штучне поле для гри у футбол, тенісні столи, воркаут, вуличні тренажери, а також озеленити територію та встановити освітлення.

Наразі біля ліцею активно тривають роботи. До вересня підрядник обіцяє виконати асфальтування та напилення, нанести штучне покриття, встановити баскетбольні щити. Єдине, майданчик з воркаута цьогоріч встановлювати не будуть.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа