<

Новий гендиректор ДП «Волиньвугілля» може одночасно стати очільником Нововолинської шахти №10

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:55 | 3.10.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 5

Новий генеральний директор ДП «Волиньвугілля» може одночасно стати очільником Нововолинської шахти №10. Щодо розвитку шахти, то планують розробку інвестиційного проекту та створення на її основі приватно-державного партнерства.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3-го жовтня, – повідомляє ІА Волинські новини.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, під час зустрічі з міністром енергетики узгодили план дій щодо виконувача обов’язків гендиректора ДП «Волиньвугілля». Так, планують, що до 10-11 жовтня виконувач обов’язків керівника підприємства ознайомиться зі станом справ та підготує доповідну записку як передумову до плану дій – програми, яку розроблять протягом жовтня та узгодять у мерії Нововолинська та ОДА, і винесуть на розгляд колегії Міненергетики. За погодженням з міністром ухвалили рішення про можливу реорганізацію структури і штатного розпису ДП «Волиньвугілля» в цілому. Так, гендиректор може одночасно очолити шахту №10. Зміни у штатному розписі підприємства полягатимуть в тому, що всі директори шахт будуть заступниками гендиректора. Таким чином, посади заступників гендиректора передбачатимуть тепер конкретні обов’язки з керування підрозділами (шахтами).

Стратегічним завданням на 2017 рік, зі слів посадовця, є інвестиційний проект по шахті №10, який передбачатиме не фінансування з держбюджету, а залучення інвестиційних коштів і створення приватно-державного партнерства. Йдеться про створення теплоенергоцентралі на основі шахти, реалізацію та переробку вугілля на експорт.




коментарів: 5
  1. У когсь вже *криша поїхала*,вже не знають як називатись.Якщо їх заступниками генерала потрібно називати,то й РОЗа потрібно назвати заступником генерала по лопаті.І головне -потім частіше місцями міняти. Пане Гунчик,хочете результат-розженіть об*єднання-достатньо одного директора на 10-у і начальників дільниць на 9-у і Бужанку.

  2. Де та кантора ДП розійдеться, там одні амбіції і ніякої користі тільки “палки в колеса”. Залишиться три ГОЗа, два прохідника і апарат ДП ВВ в повному складі, хоча ні, ще молодь порозганряють, там іще півтора чоловіка залишилося. І кожен ГОЗ буде їздити за погодженням своїх дій до тих “великих керовніків”. Саме так…

    • Думав, коментарів буде побільше-мабудь краще шахти позакривати.Це вже не професія в Нововолинську.Якби хотіли працювати-було б по іншому.

  3. Для того,чтобы шахты работали и продолжалось строительство одной единственной шахты в государстве необходимо президенту назначить на должность министра СПЕЦИАЛИСТА ПРОФЕССИОНАЛА с стажем роботы в угольной промышленности,а не эксперементировать с преданными для себя руководителями (то с конфетной фабрики,теперь спортсмен).Надо больше думать о людях и государстве, а не о выгоде для себя и своей команды.

    • Уважаемый,прежде,чем писать бред,рекомендую немножко заняться самообразованием- у нас в стране парламентско-президентская форма правления и министра назначает парламент-это первое.И второе-у нас нет министерства угольной промышленности,а есть министерство топлива и энергетики.Хотел бы я видеть как шахтер будет руководить атомной энергетикой.Второго *чернобыля* захотелось?10-я шахта строится более 10 лет потому,что при предыдущих властях был грабеж страны и не только в угольной промышленност.Лучше посмотрите сколько *хатинок* построилось в Нововолынске и округе за счет десятой!Или вам рассказать почему в Нововолынске работали люди с востока и какая была система оплаты им и местным? В Нововолынске девять шахт построили за десять лет потому,что не воровали,а на 10-й имели все,от местных властей и до самого верха.И если вы хоть немножко *специалист*,то должны понять,что по затраченым средствам проходка должна уже дойти до Киева,как минимум.Или знаете что-то по уголовным делам,связанным с 10-Й?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа