<

Нову книгу Анатолія Поліщука презентували у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:52 | 27.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

«І знову опустився лист…» – так називається нова книга Анатолія Поліщука яку презентували 26 червня у Нововолинській центральній міській бібліотеці.

Корінний нововолинянин,    інженер-механік за освітою, 10 років тому почав писати вірші. Презентована книга – шоста у творчому доробку автора. 4 розділи («А за вікном вже править осінь», «Думи», «Під прицілом любові», «Відчуваю мою Україну»), а це 136 сторінок – частинка його душі, роздумів, любов і біль до рідних, друзів, Бога і України, – пишуть на сайті бібліотеки.

З виходом книги п. Анатолія вітали члени літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця» (Світлана Жура, Юрій Андросов, Петро Супрун), поет з села Бужанка Ярослав Гиць, громадський активіст Зосим Колбун, бібліотекар Ірина Губерук.

Щира подяка усім, хто причетний до видання і презентації книги, і в свою чергу, шанобливого ставлення до рідного слова.

Анатолій Іванович обрав для себе не простий, але цікавий шлях, і йде своєю дорогою не пустоцвітом. Нехай на усіх життєвих дорогах його супроводжують заслужені успіхи, незрадлива фортуна, стійкий добробут, невгасима енергія. Здійснення творчих задумів і сподівань!

P6260017
P6260011
P6260001




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок