<

Нововолинцю за неправдиве повідомлення про замінування супермаркету загрожує до шести років позбавлення волі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 21.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Слідчі Нововолинського відділу поліції оголосили підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України 57-річному волинянину, який повідомив про замінування супермаркету.

Про це повідомляє прес-служба Волинської поліції.

Нагадаємо, в середу, 14 вересня, о 13 годині на лінію екстреного виклику поліції «102» зателефонував чоловік, який повідомив, що він замінував один із супермаркетів у місті Нововолинськ.

Правоохоронці провели евакуацію відвідувачів та персоналу закладу та перевірили приміщення супермаркету на наявність вибухівки. Станом на 15:00 роботу супермаркету було відновлено, вибухонебезпечних речовин не виявили.

Поліція встановила особу зловмисника, ним виявився не судимий 57-річний місцевий житель.

«Нині 57-річному волинянину слідчі оголосили підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрана міра запобіжного заходу – особисте зобов’язання», – повідомив Василь Лесь, начальник Нововолинського відділу поліції.

Санкція статті передбачає від двох до шести років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер