<

Нововолинцям загрожує тюремний строк за вкрадені парфуми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 4.12.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

До Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників магазину. Йшлося про те, що невідомий викрав один флакон жіночих парфумів «Versace». Вартість викраденого 1,800 тисячі гривень. Про це інформує Сектор комунікацій ГУ НП у Волинській області.

Працівники поліції з’ясували, що крадіжку скоїли 21-річна дівчина та 25-річний хлопець. Викрадені парфуми вилучені та повернуті у магазин.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до п’яти років позбавлення волі.




один коментар
  1. Дітям бідняків, котрі не мають за що купити собі парфуми, дадуть по 2-3 роки. Добре, якщо умовно. А посадовці місцевої влади, що розкрадають комунальне майно та бюджетні кошти сотнями тисяч гривень – залишаються непокараними через “кришування” міською прокуратурою, поліцією, судами та СБУ. Як задрипане, знедолене і голодране паньство у особі територіальної громади міста собі мислить: Далі будемо стогнати і терпіти сваволю новітніх феодальних латифундистів чи нарешті таки, станемо хоч щось робити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок