<

Нововолинцям презентували програму “Будуй своє”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:24 | 17.11.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У рамках роботи Центру розвитку підприємництва у Нововолинському міському центрі зайнятості днями відбулася презентація програми підтримки та розвитку підприємництва «Будуй своє» від АТ «Ощадбанк».

У заході  взяли участь 13 приватних підприємця міста, 18 безробітних громадян, працівники центру зайнятості та представники АТ «Ощадбанк», – повідомляє сайт міської ради.

Представники АТ «Ощадбанк» ознайомили присутніх про розроблену програму «Будуй своє» та повідомила про основні чотири складові цієї програми, а саме:

1.«Стартуй легко» – новий клієнт банку отримує стартовий пакет, який включає коробку з РКО, корпоративну карту і сучасний клієнт банк і наклейку з бобром.

2 «Будуй своє зручно» – це блок включає в себе партнерські програми від Київстар, Нової пошти, МТС

3.«Учись та розвивайся» – створено портал «Будуй своє» (buduysvoe.com), на якому можна зареєструватися як новому підприємцю так і діючому. На цьому сайті можна пройти тестування і визначити чи має особа підприємницькі здібності. Крім того, можна пройти навчання, отримавши відео уроки та публікації. Зареєстровані підприємці можуть отримати консультацію менторів з будь-яких фінансових, технічних, юридичних питань тощо.

4.«Отримай фінансову підтримку» – найближчим часом буде розроблена спеціальна програма кредитування підприємництва.

Програма «Будуй своє» має на меті полегшити бажаючим започаткування бізнесу, а також його подальше ведення, це сприятиме розвитку підприємництва в нашому місті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа