<

Нововолинців закликають добровільно здати зброю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:23 | 29.02.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Шановні громадяни!  Добровільно здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби до відділень та відділів Національної поліції  України можна з 1 по 31 березня  2016 року.

Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Крім того, громадяни, які у вказаний термін добровільно здадуть до відділів поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, у подальшому матимуть можливість оформити відповідні документи, зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, будуть реєструватися у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України.

Для отримання детальних роз’яснень можна звернутися до працівника дозвільної системи Нововолинського відділу поліції старшого інспектора Олега Печінки ( прийом громадян у Володимирі-Волинському: середа та четвер з 9.00 до 18.00, у Нововолинську та смт. Іваничі  понеділок та субота з 9.00 по 18.00),  або цілодобово до чергових частин відділів поліції .

Слід пам’ятати, що незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які можуть трапитися із громадянами або їхніми неповнолітніми дітьми.

Тож усіх громадян, які мають незареєстровану вогнепальну, газову, холодну та іншу зброю, а також громадян, які знайшли зброю та боєприпаси часів Другої Світової війни, просимо звернутися до працівників поліції з метою її реєстрації або здачі та прийняття відповідного рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа