<

Нововолинців попросили пити в міру у Новорічну ніч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 16.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський провів оперативну нараду із представниками силових відомств міста і прикордонної служби. Мета – узгодження дій під час відзначення в місті новорічних і різдвяних свят, дотримання у місцях масового зібрання нововолинців належного громадського порядку.

У першу чергу Андрій Сторонський звернувся до нововолинців з проханням у новорічну ніч біля ялинки дотримуватися певних норм поведінки, особливо у вживанні спиртних напоїв. Також закликав працівників міськвідділу поліції у ці дні бути особливо пильними, уважними до всіх випадків прояву порушення громадського порядку. У нараді взяли участь заступник керівника Володимир-Волинської місцевої прокуратури Іван Васьовчик, начальник Нововолинського відділу поліції Василь Лесь, його заступник з питань діяльності патрульної поліції Тарас Пастирук, начальник відділу прикордонної застави с. Морозовичі майор Андрій Бакун і працівник по роботі з особовим складом, старший лейтенант Євгеній Немір, представник Служби безпеки України, начальник відділу оборонної і мобілізаційної роботи міськвиконкому Валерій Оніщук. Начальник міської поліції підполковник Василь Лесь запевнив, що працівники відділу виконуватимуть свої обов’язки в посиленому режимі, а також будуть надані додаткові сили з обласного центру в ці дні, – повідомляють у прес-службі Нововолинської міської ради.

Андрій Сторонський звернувся до правоохоронців, щоб вони оперативніше інформували громадськість про резонансні злочини і випадки, бо затягування породжує різні трактування серед людей, у соціальних мережах. Підполковник Василь Лесь наголосив, що слідчі дії стосовно вбивства Катерини Литкіної проводять працівники слідчого відділу управління Нацполіції в області: все, що зроблено місцевими слідчими, передано у Луцьк, є доказова база, є затримані, винесення вироку судом – питання часу. Також ведеться розслідування вибуху газу в будинку на бульварі Шевченка, 35. Після експертизи газового обладнання, що вимагає певного часового проміжку, будуть встановлені винуватці і справа передана до суду. Стосовно нищення рекламних щитів і побиття ліхтарів на бульварі Шевченка – встановлені винні особи.

Начальник поліції висловлює щиру подяку підприємцям, які надали дані відеоспостережень, свідкам, які звернулися у поліцію, і це дало змогу оперативно виявити хуліганів. Також висловив подяку працівникам служби у справах дітей міськвиконкому, педагогам, які надають допомогу при проведенні слідчих дій із виявленими хуліганами. Андрій Сторонський зауважив, щоб правоохоронці наступальніше вели боротьбу із випадками невстановленої торгівлі біля ринку стадіону «Шахтар» і на проспекті Перемоги.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа