<

Нововолинців навчали правилам протипожежної безпеки в природних екосистемах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:13 | 23.04.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

23 березня у місті Нововолинськ  з настанням весняного періоду працівники Нововолинського міського відділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з працівниками екологічної інспекції та представників національної поліції провели профілактичний рейд для навчання громадян правил протипожежної безпеки в природних екосистемах.

Учасники рейдової групи поінформували міських жителів про заборону спалювання сухої рослинності на присадибних ділянках та відкритих територіях, закликали суворо дотримуватися правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

Під час профілактичного відпрацювання учасники рейдової групи виявили факт спалювання сміття на дачному масиві «Мічурінець-1» у місті Нововолинськ, винуватців було притягнуто до адміністративної відповідальності.

У процесі інформаційно-роз’яснювальних заходів співробітники Служби «101» звертали увагу населення, що рейдові перевірки триватимуть і надалі для запобігання пожежам в екосистемах, оскільки проблема випалювання посуші навесні набуває особливої гостроти, тож вимагає посиленої уваги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця