<

Нововолинці знову запустили у міське озеро 100 кілограмів риби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 29.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
36
/ коментарів 5

У Нововолинську активісти знову провели акцію із зарибнення міського озера. 28-го березня вони запустили 100 кілограм зарибка товстолоба.

Нагадаємо, що на початку березня у нововолинське озеро місцеві рибалки випустили 70 кілограмів щуки. На реалізацію задуму кошти збирали самотужки – по 200 гривень із людини. Фінансову підтримку також надали місцеві підприємці.

Завдяки активним жителям Нововолинська зарибнення міського озера продовжується. Цього разу запущено 100 кілограмів зарибка товстолоба.

Активісти охоче діляться своїми успіхами з порятунку озера. Вони стверджують: таким чином вирішили відновити водойму і наповнити життям. Вже не перший раз рибалки пускають в озеро рибу, також планують зарибнити його лином і білим амуром.

Шкода тільки, що люди, приходячи сюди порибалити, не дають цій рибі розмножитися. Тому активісти нагадують: зараз нерест, ловити рибу не можна!

Озеро приватизувати активні нововолинці наміру не мають, натомість висловлюють прохання до місцевих рибалок добувати рибу після нерестового періоду.




коментарів: 5
  1. Абсурд повний. Мер 600000 грн. (при курсі 8.00 грн. за 1$) для Коптюка для почистки озера знайшов (після втручання Коптюка в екологію озера, пропала в озері вся риба.). А як щось корисне для Громади НОЛЬ. А хлопці молодці !!! Скоро Громада буде за свої кошти дошоги та тротуари відновлювати відремонтовані Коптюком за десятки мільйонів грн.

    • А не простіше поміняти тих *керівників*? Невже 25років недостатньо,щоб побачити *ефективність* Нововолинської влади?Та й ,взагалі,Волинська влада дивує—останнє місце в Україні по розрахунках за газ!А люди платять!!!Думаю,що не тільки по цьому показнику в хвості.І це прикордонна область-лице країни.Доречі,а де тендери на проведення робіт в Нововолинську?Де наша доблесна громадська рада?

  2. 600к
    Озеро заросше
    риба вимерла! Як все у нас, через ж..пу
    за такі гроші можна було б зарибити озеро гірскою форелью в перемішку з лососем :D
    або запустити 20 тонн товстолоба, ы не заростало б воно найближчих років 200

  3. Звідки всі беруть чо толстолоб їсть водну рослиннісь? Толстолоб харчуеться фітопланктоном якщо білий і зоопланктоном якщо строкатий, бувають гібріди. Не нерестуе в наших краях і на гачок не ловиться взагалі. зате в сітку летить прекрасно. Рослинність їсть білий амур. теж не розмножується самостійно у нас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа