<

Нововолинці заплатять за тепло у лютому менше на 23,5 %

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 28.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Враховуючи зменшення ціни на природний газ у лютому 2020 року (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу) за умови незмінних інших складових тарифу, нарахування плати за теплову енергію, послуги централізованого опалення  для мешканців Нововолинська за лютий зменшиться на 23,5%, централізованого постачання гарячої води – на 21,8%.

Про це повідомили в підприємстві «Нововолинськтеплокомуненерго».

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019р. №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу» теплопостачальна організація може прийняти рішення щодо зміни розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для споживачів починаючи з нарахувань за грудень 2019 року.

 Підставою для зміни розміру нарахувань є лише умова, коли ціна природного газу є нижчою від ціни природного газу, що врахована в тарифах.

Для населення у лютому місяці 2020 року нарахування за теплову енергію та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води буде змінено із застосуванням коригуючого коефіцієнта для врахування зміни ціни природного газу. Так, ціна природного газу у лютому 2020 року становить 3948,00 грн/тис. куб. м без ПДВ (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу). У  діючих тарифах врахована вартість природного газу становить 6235,51 грн/тис.куб.м без ПДВ.

Сума перерахунку для споживача (С) визначається за такою формулою:

С = (1 – К) × П,

за лютий 2020 року С = 0,235 × П, де

К коефіцієнт перерахунку, який у лютому  2020 року становить 0,765;

П – плата за теплову енергію, послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води, визначена у відповідному місяці згідно з діючими тарифами на зазначені послуги.

Нагадаємо мешканці Володимира-Волинського за споживання тепла у лютому заплатять менше на 22,2%.




коментарів: 2
  1. А за січень вони не збираються пепераховувати ціну??? Ціна в січні меньша за газ ніж за груден і листопад.

  2. Зато за січень начислили як за маму рідну а перерахувати слабо,ціна то в січні ще впала на газ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа