<

Нововолинці з рибоохоронцями знищили засоби незаконного вилову риби на Бузі в Іваничівському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:03 | 19.03.2020 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ коментарі 2

15-го березня Волинський рибоохоронний патруль спільно з небайдужими рибалками-любителями міста Нововолинськ здійснили знищення місць та засобів незаконного вилову риби на річці Західний Буг у селі Мовники Іваничівського району.

Захід став результатом зустрічі активістів з державними інспекторами рибоохорони, який відбувся третього березня, – інформують на сайті Волинського рибоохоронного патруля.

Першу спільну рибоохоронну роботу провели на Західному Бузі, поблизу села Мовники Іваничівського району та на протилежному березі річки поблизу с. Пісочне Сокальського району Львівської області. Там рибоохоронці та рибалки знищували так звані «підривки».

Бензопилами було зрізано тички для «павуків» – дерев’яні стовпці, що ставляться на протилежні береги водойми, на які натягуються дроти та сітні полотна, призначені для незаконного вилову риби. Всі ці засоби, були встановлені невідомими особи. Під час роботи знищено десять таких «підривок», демонтовано п’ять дротяних тросів, що між деревами перетинали річку, та вилучено сітне полотно для незаконного вилову риби.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.




коментарів: 2
  1. красавчіки! ше біля помильниці потрібно позрізати там того добра через кожні 10-20метрів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок