<

Нововолинці влаштують акцію протесту на митному пості «Ягодин»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 9.01.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

9-го січня біля Нововолинської міської ради відбувся мітинг проти нових правил ввезення товарів в Україну. Мешканці міста, присутні на заході, збираються 10-го січня 0 9:00 влаштувати акцію протесту на митному пості «Ягодин».

На мітингу були присутні зацікавлені жителі міста, а також представники Нововолинського відділу поліції.

1-го січня вступили в силу нові правила ввезення товарів на територію України, які викликали обурення серед населення. Учасники мітингу вимагають переглянути зміни і вважають, що звернення до депутатів будь-якого рівня не дасть результату і єдиний вихід бути почутими владою – влаштувати протестну акцію на митному пості.

Основні вимоги – скасувати обмеження щодо безмитного ввезення товарів сумою до 500 євро і вагою до 50 кг при відсутності в Україні протягом 24 години. Так як вважають, що перебувати закордоном більше доби складатиме значні незручності і дане рішення є несправедливим по відношенню до людей. Мітингувальники зауважили, що змушені купувати необхідні товари у Польщі, так як в нашій державі вони значно дорожчі і через мізерні заробітні плати не має можливості придбати їх в Україні. Обурені тим, що відтепер без податків, перебуваючи менше доби закордоном, можна ввезти товари на суму тільки до 50 євро.

Представники Нововолинського відділу поліції, в тому числі т.в.о. начальника Віктор Пикалюк повідомили, що будуть особисто контролювати акцію протесту на митному пості. Учасникам наголосили, щоб ті дотримувалися порядку під час мітингу.

Нововолинці заявляють, що акція протесту в «Ягодині» пройде мирно. Запевняють, що рейсові автобуси, люди з наявністю квитків на літак, рецептами на ліки, а також пасажири з маленькими дітьми та інваліди безперешкодно зможуть перетнути кордон.




коментарів: 3
  1. Надоїло принижуватися . Скільки можна затягувати паски на шиї власному народові. Невже урядовці не розуміють що настане критичний момент і паски лопнуть а залишки пасків звяжуть їх липкі руки які голосують за прийняття таких ганебних рішень! Ганьба й стидота перед іноземцями

  2. а шо, біля кордонів живуть не такі люди, як далі від них ? “затягувати паски на шиї” треба всім однаково, це буде справедливо…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер