<

Нововолинці віддали шану Великому Кобзареві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:55 | 23.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

 З нагоди відзначення 154-ї річниціз дня перепоховання праху Тараса Шевченка на Чернечій горі, у місті відбулись урочисті заходи.

Представники влади, громадських організацій, освітяни та небайдужі мешканці урочистою ходою пройшли від міської ради до майдану Незалежності та поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку, – пише сайт Нововолинськ.

Дощова погода не стала на заваді громадськості міста згадати героїв України 21 століття, які поклали свої життя, захищаючи та відстоюючи незалежність Батьківщини. Містяни біля меморіальної стели вшанували хвилиною мовчання полеглих на Майдані та у зоні АТО нововолинців і поклали квіти біля їх портретів.

Потім процесія рушила до Палацу культури, де продовжились урочистості. Керманич міста зазначив, що для українців постать Тараса Шевченка — невмируща, його духовна сила попри час пульсує у кожному з нас. Також мер згадав усіх поіменно нововолинців, які загинули під час революційних та воєнних дій в України.

 Учнівська та студентська молодь підготувала ліричні виступи, у яких через призму шевченківських творів та ідей аналізували події сьогодення. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер