<

Нововолинці у складі команди волинських атовців завоювали «Кубок Нескорених»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 20.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Команда волинських ветеранів АТО тріумфувала у фіналі першого футбольного турніру «Кубок Нескорених».

Про це повідомляють на сторінці громадської спілки “Спілка воїнів АТО Волині” у мережі Facebook, – пише ВолиньPost.

“Насичений футбольний день пройшов у м. Києві, поранені ветерани російсько-української війни змагалися за футбольний кубок Нескорених, ФК “ВОЛИНЬ YES”, здобула усі впевнені перемоги у футбольних баталіях, виграла Кубок, який уже 20 травня приїде до м. Луцька, уже й незабаром Волинська команда їде на фінал Ліги чемпіонів у м. Києві. Деталі згодом…. Вперше Кубок Нескорених їде до м. Луцька як мінімум на 1 рік”, – йдеться у дописі.

Фінал змангань відбувся сьогодні у столичному Навчально-тренувальному комплексі Федерації футболу України України імені Віктора Баннікова. Як розповів у коментарі Інформаційному агентсву ВолиньPost представник волинян Віталій Манченко, у фінальному футбольному двобої наша команда зійшлася із бійцями із Києва – командою “Пурпурові серця”. Однак волиняни впевнено обійшли суперників та завершили зустріч із результатом 6:1. Кращим бомбардиром волинян став Леонід Єфремов.

Син депутата Нововолинської міської ради Богдана Бадзюня також був частиною команди переможців.


Довідково: «Кубок Нескорених» — це Всеукраїнський турнір для ветеранів бойових дій з інвалідністю. Проведення турніру є ініціативою уповноваженого президента України з питань реабілітації учасників АТО Вадима Свириденка та Міністерства оборони України. Переможці змагань, окрім кубка, отримають можливість завітати на фінал Ліги Чемпіонів, який відбудеться у Києві.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця