<

Нововолинці розповіли, що для них означає Різдво

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:19 | 6.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Напередодні Різдва журналісти інтернет-видання «БУГ» вирішили поцікавитись у жителів Нововолинська, що ж для них означає це свято.

“Різдво – це зародження у нашій душі надії на хороше майбутнє. Різдво – це коли смачна кутя та вся сім’я збирається разом. Різдво – це коли приїжджає моя дитина в гості. Саме Різдво дарує нам любов, щастя та злагоду”, – Ніна.

“Різдво звучить для мене яскравим, але тихим і ніжним акордом. Точкою, подією, коли інтимні вірування і сакральні традиції максимально перетинаються. З дитинства сприймаю це свято крізь призму дуже теплих емоційних переживань і жестів. Адже це прекрасний привід зробити подарунок, нагадати комусь, що любиш, повірити у добрі дива і самому стати кращим. Різдво – моє натхнення і моя віра”, – Марія.

“Різдво – це час сім’ї. Кожна людина приїжджає додому, аби зустріти це свято з рідними, разом із ними з’їсти куті та побажати всім щасливого наступного року”, – Аня.

“Різдво – народження Христа. Це домашнє та затишне свято”, – Євген.

“Різдво – це щастя, це зв’язок поколінь, це те, що нас єднає і вселяє дух України. Різдво – це день, коли починається рік, коли ти наповнюєшся очікуванням світлого та хорошого майбутнього. Різдво – це коли в кожну хату приходить радість і віра в краще”, – Наталка.

“Різдво – це сімейне свято, день, який хочеться провести з рідними. Це затишна вечеря, сімейні колядки”, – Ірина та Михайлик.

“Різдво – це початок нового життя. У моєму дитинстві не так святкували Новий рік, як Різдво. Різдво це і колядки, і святкове богослужіння, і сімейна святкова вечеря”, – Ангеліна.

“Це велике свято. Ми завжди святкуємо Різдво з родиною”, – Андрій.

Інтернет-видання “БУГ” зичить усім читачам смачної куті, світлого Різдва та веселих святкувань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок