<

Нововолинці розпочали збір коштів на лікування постраждалого у ДТП Олександра Томашука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 15.06.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
37
/ коментарі 3

У соціальних мережах збирають допомогу постраждалому у ДТП 25-ти річному жителю Нововолинська Олександрові Томашуку.

Нагадаємо, що аварія сталася вранці 12-го червня неподалік автостанції у Нововолинську. За свідченнями очевидців, водій мікроавтобуса «Volkswagen T4», виїжджаючи з автовокзалу, не пропустив мотоцикліста, що рухався по головній дорозі. Від удару водія мотоцикла Олександра Томашука відкинуло та просунуло по зустрічній смузі до узбіччя метрів з двадцять.

1_169

Водій мотоцикла, що отримав важкі травми, залишився без ноги. Зараз він перебуває у травматології Нововолинської ЦРЛ. Його стан стабільний. Саша, кажуть рідні, налаштований оптимістично. Морально його підтримують дружина та син, якому в травні виповнилося 2 рочки.

“Стараємося як можна більше підтримувати Сашу. Хоч знаємо, що йому і фізично, і морально важко. Про аварію говорити зараз рано, адже йде слідтво. Інший учасник ДТП частково платить за лікування, але на протез, сказали його рідні, у них таких коштів немає. Йому 70 років і вони переживають за його стан. Але треба зрозуміти також, в якому ми становищі”, – розповідає дружина Сашка Анастасія.

Лікарі повідомляють, що на реабілітацію потрібно півроку. Незважаючи на те, що Саші вводять знеболюючі препарати, біль не відступає. Біля нього завжди перебувають батьки, дружина.

На лікування Олександра йдуть шалені гроші. На протез потрібно зібрати від двох до восьми тисяч євро. Сім’я у Сашка не має змоги це зробити: мама працює у дитсадку, дружина перебуває у декретній відпустці. Інтернет-видання “БУГ” просить долучитися усіх, хто хоче допомогти потерпілому у ДТП.

Номер банківського рахунку, на який можна скидати кошти: 5168 7573 0688 7706

У кожного із нас є 10-20 “зайвих” гривень. Не будьте байдужі!




коментарів: 3
  1. Є винуватець ДТП, який зобов’язаний покрити усі витрати по лікуванню і протезуванню

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа