<

Нововолинці приєдналися до акції “Stop Putin’s War In Ukraine”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 15.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 5

14-го жовтня у Нововолинську на Майдані незалежності, поблизу пам’ятника Тарасу Шевченку відбулася акція “Stop Putin’s War In Ukraine”. Громадяни зібралися з жовто-блакитними стягами та плакатами з закликами до Путіна негайно забиратися з України.

В День захисника України акція протесту “Stop Putin’s War In Ukraine” відбулася більш ніж у 70-ти українських містах і щонайменше у 27-ми країнах. Осторонь не залишились і нововолинці, хоча й приєдналася не значна кількість мешканців.

Серед вимог даної акції – виведення з території України всіх російських військ та озброєння, посилення місії ОБСЄ та звільнення громадян України, яких утримують у Росії та анексованому Криму.

dsc09260
dsc09263
dsc09265

Протест “Stop Putin’s War In Ukraine” здійснюється за ініціативи Ірини фон Бург – швейцарки українського походження. У Нововолинську та, зокрема, на Волині акцію підтримали та скоординували патріоти, громадські активісти.

Підготували мешканці нашого міста патріотичні гасла та пісні, відповідні плакати з протестуючим змістом. Розпочали акцію у 17:30, небайдужі нововолинці висловлювали біля мікрофону громадську позицію та критику Путіну.

Заступник голови громадської організації “Національно-визвольний рух Нововолинська” – Віктор Степюк поділився своєю думкою стосовно мітингу – “Акція здійснилася для того, щоб висловити свою громадську позицію, всі ми розуміємо хто такий Путін. Дуже шкода, що на Майдані Незалежності сьогодні зібралося не багато людей. Ми намагались у Нововолинську максимально поширити інформацію про мітинг, розповсюдили оголошення у навчальних закладах та підприємствах міста. Сумно, що під час акції молодь йшла повз, не звертаючи увагу на дійство. Відомо, що багато нововолинців зараз захищають Україну від сусіда-агресора, від нас вимагається мінімум, підтримка та протест до ворога”.

dsc09252
dsc09266
dsc09270




коментарів: 5
  1. Не дивуйтеся Вікторе Степюк. У Нововолинську не тільки на Ваші акції не ходять. Тут не ходять ні на які. Ось би пива Ви туди привезли, чи оковитої… :)))

  2. яка різниця, що там 15-30 чоловік зібралось, чи пару тисяч, толку з цього трьопу ноль, а путіну пох..й!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер