<

Нововолинці планують влаштувати мирну акцію проти нових правил ввезення товарів в Україну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 6.01.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 16

9-го січня о 15:00 біля приміщення Нововолинської міської ради мешканців Нововолинська просять зібратися на мирну акцію проти нових правил ввезення товарів на територію України. Протести планують продовжити 10-го січня на митному пості «Ягодин».

Про це повідомила у своєму дописі в фейсбук Ліля Кузмич.

Нагадаємо, що вступили в силу нові правила ввезення товарів на територію України.

З 1-го січня 2018 року набув чинності Закон України № 2245-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році». Відповідно до нього внесені зміни до правил безмитного ввезення товарів на територію України громадянами у ручній поклажі та/або у супроводжуваному багажі.

Правила безмитного ввезення товарів сумою до 500 євро і вагою до 50 кг діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні понад 24 години і в’їжджає в країну не частіше, ніж раз на 72 години. При частішому в’їзді без податків можна ввезти товари на суму тільки до 50 євро.

Українців обурили дані зміни, так як щодня кордон перетинає туди і назад дуже багато людей. Раніше товари можна було ввозити раз на добу, не перебуваючи за кордоном протягом мінімум 24 години. Для українців такі поїздки стали роботою, яка приносить постійний прибуток та і перебувати в Польщі більше доби складатиме значні незручності.

Через невдоволеність новими правилами, вирішили влаштувати акцію протесту на митному пості «Ягодин», повідомляють в фейсбук.

10-го січня, починаючи з 9:00 планують проводити цілодобові мирні протести.

Разом із тим, кожен може долучитися до електронної петиції  №22/042056-еп. У зверненні до Президента України «Просимо внести поправку до Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році” від 07.12.2017 № 2245-VIII» просять скасувати обмеження, про які йшлося вище.




коментарів: 16
  1. Гниль а не люди. Нам погано зробили, то ми і іншим зробимо. Надіюсь водії будуть вас палками гнати, контрабандюги.

  2. Keky: контрабас – основа сучасної самостійної єкономікі, так шо не треба… Слава контрабасу !

  3. Зробіть акцію проти ВІЙНИ ! Слабо !
    Куди не плюнь там контрабандист , дайте спокій ! шукайте роботу !

  4. Всіх хто збереться-зразку повістка на проходження комісії в військоматі.

  5. До чого тут контрабанда? Ви розумієте, щоб вам купити телевізор, вам прийдеться добу пробути за кордоном, тільки тоді вертатись додому.

  6. а шо думають з цього приводу шахтарі, ну ті шо дороги за свою зарплату перекривали ? співчувають, напевно…

  7. Я бачу так всі негативно налаштовані проти людей які дають Вам змогу заощадити.
    Цікаво як Ви будете говорити коли захочете купити для себе телевізор не за 10000 як це було можливим, а за 18000грн, якусь іграшку для дитини не за 100грн а за 200грн, підгузники. Куди не *плюнь* а проста людина вскірь втрачає. Ну нічого, краще побудуємо для наших депутатів, президентів ще декілька закордонних маєтків, подаруємо дорогі автівкі, яхти. Терпіть далі, працюйте за копійки і чекайте покращення.

  8. Всі коментарі від так званих тролів це прості безглузді балачки.Тому запроданцю який пропонував іти на кроноспан відповім “-пиздуй геть з цієї країни”. Через таких рабів як ви цю державу і розпродали кроноспанам БРВ, а свій завод СТО, розікрали. Вам людина чітко описала мету протесту – “зняти обмеження які принижують людську гідність, тобто зобов’язання сидіти в поляків не менше 24годин, при покупці товару”. А ніхто не протесту протиг72годин. Контрабандистам якраз побоку ці обмеження із зрозумілих причин.

    • вашу “гідність” принижує ваша жаба, яка не дозволяє вам платити податки і не сидіти 24 години

    • а хто завод СТО розікрав, поляки чи може путін? чомусь кроноспан і інші підприємства не розкрадають. а тільки державні, де такі рішайли продадуть станкі, а потім контрабанду везуть.

  9. в державі проста людина завжди втрачає… яка користь від тих корднів та митниць.. і який дурень вигадав ці держави… предки без всяких держав і кордонів жили, і нічого, не померли…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа