<

Нововолинці не задоволені станом доріг у місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:18 | 19.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
9
/ коментарів 11

18-го січня в спільноті Зізнання Нововолинськ з’явилось анонімне повідомлення стосовно незадовільного стану доріг у місті.

“У Нововолинську випала дуже велика кількість снігу, що спричинило багато аварій на дорогах. Питання: що роблять комунальні працівники та за що вони отримують свою зарплату? Чи то люди не встигають, чи таке їхнє бажання працювати. Сніг не розчищений, а просто вкатаний. Якщо дрогу й розчистять, то розминутися на деяких вулицях можуть лише два легкові автомобілі. А що казати про автобуси, вантажівки? Були й марні спроби посипати дороги. На даний момент піску та солі не видно – лише щебінь та каміння, які забивають обладнання. Депутати рахують лише свої гроші, а куди йдуть наші гроші, які ми здаємо на розчищення доріг, якщо результату немає!?”, – йдеться у записі.




коментарів: 11
  1. Шкода, що людина яка написала такого актуального дописа, побоялася чогось і не назвалась своїм справжнім прізвищем. Та нововолинці “не незадоволені станом доріг міста”, а шоковані ним! Давно пора, місцевому владному керівництву, як я вже із десяток разів, чи й більше пропонував, летіти у вирій – там де спекотне сонце, пісок, пальми, океан і грошові знаки. :)))

  2. А хіба це розчищення?Це розведення болота!!!Хтось хвалився,як він їздив і вчив киян….,а вони не послухались і прибирають сніг. Чуєте? Прибирають і вивозять!!!Невже Нововолинці забулись,як це робилось раніше?

  3. В нас в місті капєц які диряві і горбаті дорогі!!!! На маяковського біля світлофора недавно погнув балку через горбок!!! Біля Лукойла неможливо їхати!!
    Про кільце біля ОККО взагалі мовчу!!!!!!!!!!!! Владо робіть шось!! Після зими взагалі це саме шо танкодром буде!!!!!!!!!!!!

  4. Подумали розумні люди і вирішили що скоро буде ткпло і сніг на дорлгпх розтане.а ями залатають породою з терекона.

    • А ви займаєтесь кадровими питаннями в Нововолинську і хочете мене запросити? Я згоден.

  5. Кадрами в Новіку займається центр зайнятості і туди треба,принаймі звернутися,а не чекати особистого запрошення.Сказати-я згоден-кожен може:слова,слова і більш нічого…

    • Ну тоді сидіть і лікуйте зуби,а не трандіть!Не вам судити про мою здатність працювати(керувати).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер