<

Нововолинці хочуть зустрітися з міністром Аваковим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:35 | 5.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 10

Криміногенна ситуація у Нововолинську критична. Якщо порівнювати навіть рівень злочинності у Луцьку, Ковелі та Володимирі-Волинському із містом гірників, то це – «небо і земля». Тому треба посилювати роботу МВС, прокуратури на центральному рівні, щоб вплинути на ситуацію. Особлива роль у цьому процесі – громадськості міста.

Про це розповів народний депутат Ігор Гузь у прямому ефірі на телеканалі «Аверс» 4 лютого у програмі «На часі гість».

«Нововолинськ – це молоде місто, воно будувалося наприкінці 50-их років минулого століття. Сюди приїжджали люди з усього Радянського союзу. А потім масове закриття шахт, безробіття, наркотики, захворювання на ВІЛ/СНІД. Ще й багато системних проблем з боку правоохоронних органів», – сказав парламентар.

З його слів, депутат разом із активом міста планує зустрітися з міністром МВС Арсеном Аваковим. Вони вимагатимуть, щоб він вплинув на зменшення рівня злочинності у Нововолинську.

«Буду вимагати уваги до Нововолинська. Тому що, на жаль, мені прикро, що на рівні області ні пан Шпига (Петро Шпига – начальник ГУНП в області – ред.), ні пан Швидкий (Віктор Швидкий – головний прокурор Волині – ред.), ні пан Фелонюк (Юрій Фелонюк – начальник управління СБУ в області – ред.), як керівники правоохоронних структур, достатньої роботи в місті не ведуть. Якщо, наприклад, порівнювати рівень злочинності у Луцьку, Ковелі, Володимирі-Волинському і Нововолинську, – це «небо і земля». Тому треба застосовувати центральний рівень, посилювати роботу МВС, прокуратури. Думаю, що однією хвилею залучити і громадськість, яка часом по-іншому може говорити з наркоторговцями. Треба виправляти ситуацію тому що вона дуже критична», – підсумував нардеп.

https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/2320475621607632/?t=1318




коментарів: 10
  1. Квартири ,Машини, людей граблять, наркомани . Реформовані поліціянти катаються лише. всім всеодно.

  2. Це все після Майдану почалось. Після раволюції гідності злочинність та наркоманії розкаітли буйним цвітом.

  3. Скоро допоможуть, чекайте перевірку Нововолинського відділку, керівництво поміняють, прості трудяги самі підуть.

  4. Правда / 5.02.2019 – 13:59 /Це все після Майдану почалось. Після раволюції гідності злочинність та наркоманії розкаітли буйним цвітом.__________________Тобто ви вважаєте,що це ОРГАНІЗОВАНА злочинність?А хто був начальником оперативного розшуку в цей час?

  5. Частину радянських отморозків приіхало будувати Новік і остались тепер іхні діти батьків отморозків чудять.не говорю про всіх але частина таких є в місті.А скільки таких тіпа віруючих з центрів реабілітаціі совається і вони також наплодять тут дітей і так в нас буде постійно.

    • угу, угу… ато б ви жили-поживали, горя не знали… може б на один туалет більше побудували… селюки

  6. Ви б краще за собою всі дивилися….як і шо ви в цьому місті робите. P.S Серж а ти шось маєш протів цих людей??несуди поякомусь одному…всі люди помиляються…!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер