<

Нововолинці більше року добивалися встановлення лічильника в будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 23.10.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Після більш як року оббивання чиновницьких порогів голові Спілки орендарів Валерію Мниху вдалося добитися встановлення лічильника в будинку.

У редакцію інтернет-видання “БУГ” завітав голова Спілки орендарів Нововолинська Валерій Мних, котрий розповів історію встановлення лічильника в гуртожитку по вулиці Святого Володимира у місті Нововолинську. З цим питанням він більше року оббивав пороги різних інстанцій, і нарешті добився результату.

Колективне звернення членів Спілки орендарів “обійшло” не один кабінет.

_DSC0503_tn

Щоб встановити лічильник у Нововолинську треба йти до міського голови, керівника теплокумуненерго, директора ЖКО. І не один раз, а робити це систематично. Трата часу і нервів не завжди може увінчатись успіхом, але у випадку голови Спілки орендарів це таки трапилось – після року походів по установах міста. Стукайте, і вам відкриють.

Після встановлення “в інтересах орендарів” лічильника, прийшла відповідь від генерального директора ЖКО Нововолинська Олени Чайки.

_DSC0506_tn




один коментар
  1. Валерій Михайлович, це там, де УКТМ знаходиться? Де і в під’їзді радіатори встановлені? Доречі, а за чий рахунок встановили, орендарі скинулись?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер